0

Vogn /

0

 x 

Tom kurv

01 jan

Handelsbetingelser

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Produktinformation:
På happyjane.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.;Priser:Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Happy Jane accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.
Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på happyjane.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra happyjane.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Happy Jane om at købe varen på de oplyste vilkår.En bindende aftale mellem køber og Happy Jane er først indgået, når Happy Jane ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.
Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PAYPAL i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PAYPAL der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra happyjane.dk.
Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.
Reklamation:
Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.
Ansvarsfraskrivelse og garanti:Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Happy Jane’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Fortrydelsesret:
Meddeler køber til Happy Jane, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler happyjane.dk det modtagne beløb. Betalt fragt/porto refunderes ikke.Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.
Happy Jane betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand
Forbehold for ændringer: 
Happy Jane forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer. Forbehold for ændringer: Happy Jane forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

FDIH / Forbrugerrådet 
www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk 

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk 

Forbrugerinformation www.forbruger.dk

Sjælland
happyjanelogohvidHappy Jane - CVR nr. 35758062
Nykredit reg. 8117 kt. 3456360

Kontakt os

Følg os

Følg os på De Sociale Medier for at få flere nyheder om events og varer.

Tilmeld nyhedsmail

© 2018 Happy Jane - produced by birchs.dk
betalingsikoner